De wereld verandert en dat biedt kansen.

Ook voor installatiebedrijven. Als ondernemer ziet u de huidige ontwikkelingen. Maar hoe zit het eigenlijk met de trends op de langere termijn? 
Het brengen van comfort met de vernieuwde energie oplossingen geeft ook andere uitdagingen en denkwijze met zich mee.

De Total-ID Academy

De Total-ID Academy is opgericht om u van dienst te zijn. De benodigde kennis te vergaren en de mogelijkheid te bieden om in onze eigen opleidingscentrum verschillende typen apparatuur van te voren te bestuderen .

Het is niet alleen de technische installatie! Maar vooral de bouwkundige kwaliteit van het pand wat bepalend is voor het succes van het slagen van uw opdracht om de woning comfortabel te verduurzamen. Het niet meer alleen aanbieden en plaatsen. De klant verwacht meer.
Voordat u aan de klus begint en u verschillende typen apparatuur aanbied, Moet er onderzoek gedaan worden naar de haalbaarheid.

Dit onderzoek begint met een opname. Deze opname is van groot belang om te achterhalen wat voor energieindex de woning nu heeft. Welke maatregelen zijn er al genomen. Welke kan u nog mee nemen in uw advies om straks optimaal een optimaal functionerende installatie te kunnen plaatsen.
Een warmtepomp plaatsen in een ongeïsoleerde woning is vragen om problemen!

Het installateurs vak gaat verbreden en krijgt naast het installeren ook steeds meer te maken met bouwkundige aspecten . Het samenwerken met een bouwonderneming en verdere zelfontwikkeling  is een must. En dan het sociale aspect nog, er zal in de toekomst meer van uw communicatieve vaardigheden geëist worden. Internet was de vijand, maar wordt straks uw grootste vriend. Waar internet stopt, beginnen straks uw vaardigheden

De aankomende jaren gaat het installatie vak een stuk dynamischer worden en onze spreuk  is : Kennis is macht ,maar kennis delen is kracht .

Er zijn diverse cursussen te volgen  bij de Total-ID Academy :

-          Opname en onderzoek

-          Nul op de Meter

-          De schil van de woning (isolatie, beglazing etc.)

-          Innovatie en nieuwe producten

-          Werking en installatie van een warmtepomp

-          Werking en installatie van een micro windturbine

-          Werking en installatie van Zonnesystemen (PV en Boiler)

-          Interne en externe communicatie

 

Wilt u ook een Cursus volgen van de Total-ID Academy?, neem gerust contact met ons op.